Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ηλικιωμένη έριξε 12.000 ευρώ από το μπαλκόνι σε επιτήδειους

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών
Θύμα απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη στην Πάτρα με το πρόσχημα για σοβαρό τραυματισμό ανιψιάς της σε τροχαίο και πως η κοπέλα χρήζει άμεσης άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Ο άγνωστος άνδρας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, σύμφωνα με πληροφορίες pelop.gr την έπεισε βάλει σε μια σακούλα 12.000 ευρώ και να τα παραδώσει σε άτομο – συνεργάτη του στην Πάτρα.


Η 86χρονη ακολουθώντας τις οδηγίες πέταξε τη σακούλα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της, στην περιοχή του Απόστολου Παύλου, στο Σκαγιοπούλειο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365