Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/12 Κριός 

Οι αισθήσεις σου είναι αυξημένες σήμερα. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι άκρως αισθησιακή. Θα παρατηρήσεις ότι ο πρωινός καφές σου είναι ιδιαίτερα αρωματικός ή μια αγκαλιά από τον αγαπημένο σου, γεμίζει την καρδιά σου ζεστασιά.
Απόλαυσε αυτές τις στιγμές, γιατί συνήθως κινείσαι τόσο γρήγορα που ξεχνάς να χαρείς τις απλές χαρές της ζωής.

ζώδια σήμερα ταύρος

Είσαι σταθερή κι ακλόνητη σαν βελανιδιά – αυτή είναι απλώς η φύση σου. Σήμερα, αναδεικνύεται αυτή η αξιόπιστη, σταθερή πλευρά σου.
Αν αντιμετωπίζεις καταστάσεις που απαιτούν ωριμότητα, θα ανταποκριθείς στην πρόκληση χωρίς κόπο. Αν ένας φίλος χρειάζεται υποστήριξη, θα την προσφέρεις πρόθυμα. Η παρουσία σου και μόνο, κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πολύ ασφαλείς.

ζώδια σήμερα 07/12 Τετάρτη δίδυμοι

Μπορεί να παρατηρήσεις πως νιώθεις πιο προσγειωμένη από ό,τι συνήθως. Υπάρχει μια ισορροπημένη ενέργεια στη δουλειά, που προάγει την κοινή λογική. Αντί να παρασυρθείς σε ανόητα δράματα ή περιττές λεπτομέρειες, απλά εστίασε σ’ αυτό που είναι σημαντικό: το έργο που έχεις αναλάβει, όπως και το τελικό αποτέλεσμα. Το μυαλό σου είναι πιο ήρεμο, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το, όσο διαρκεί. Μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά, αν εστιάσεις.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η ζωή αποκτά μια ζεστή, ρόδινη λάμψη σήμερα, ακόμα κι αν είναι ζοφερό το κλίμα έξω. Οι σχέσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι ιδιαίτερα τρυφερές. Απόλαυσε αυτές τις σχέσεις, γιατί είναι τροφή για την ψυχή σου και σε βοηθάει να ξεπερνάς τις δύσκολες στιγμές. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επεκτείνεις τη γενναιοδωρία σου, σε κάποιον που θέλει βοήθεια.

ζώδια σήμερα λέων

Έχεις μεγάλη αντοχή σήμερα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Και η ενέργειά σου είναι σταθερή – όχι εκρηκτική. Διατήρησε αυτή την ενέργεια ως έχει, είτε στην προπόνηση είτε σε ένα έργο στο σπίτι ή στο γραφείο. Αν εργάζεσαι πάνω σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου, ο εργοδότης σου θα μείνει ευχαριστημένος με την επιμέλειά σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι στο στοιχείο σου σήμερα, κάτι που σε βοηθά να νιώσεις συναισθηματικά ισορροπημένη. Οι αποφάσεις σου είναι λογικές, γιατί είναι γερά θεμελιωμένες στην πραγματικότητα. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν είναι τόσο σταθερά, επειδή πιθανότατα βασίζονται σε σένα και την αξιόπιστη και προσγειωμένη φύση σου. Να είσαι έτοιμη να ενεργήσεις… σαν η φωνή της λογικής σήμερα.

ζώδια σήμερα 07/12 Τετάρτη ζυγός

Είσαι συντονισμένη σήμερα με τον φυσικό ή υλικό κόσμο. Μπορεί να παρατηρήσεις ότι ορισμένα τρόφιμα ή υφές, είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Στην πραγματικότητα, αν πρόκειται να αγοράσεις νέα έπιπλα ή ρούχα, οι πιθανότητες είναι πως θα διαλέξεις, ό,τι αισθάνεσαι καλύτερα κάτω από τα δάχτυλά σου. Αυτό είναι ακριβώς το είδος της απτικής αντίληψης που σε οδηγεί η τρέχουσα επιρροή.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μια υπέροχη αίσθηση εναρμόνισης σώμα και μυαλού είναι διαθέσιμη σήμερα, αν την αξιοποιήσεις. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό… όσο να αφιερώσεις μερικές στιγμές ακίνητη σε ένα ήσυχο δωμάτιο, κλείνοντας τα μάτια σου κι εστιάζοντας στο σώμα σου. Χαλάρωσε και απομάκρυνε την ένταση που έχεις.

ζώδια σήμερα τοξότης

Κράτησε τον εαυτό σου προσγειωμένο στην πραγματικότητα σήμερα. Η περιπλάνηση στη σφαίρα της φαντασίας μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική! Και σίγουρα υπάρχει μια δημιουργική ενέργεια στη δουλειά, που παρακινεί αυτό το είδος φαντασίας. Όμως έχεις πολλά να πετύχεις τώρα… και μια εστιασμένη προσέγγιση είναι ο σωστός τρόπος για να τα αντιμετωπίσεις. Ο χρόνος σου χρησιμοποιείται καλύτερα σε προβλήματα και λύσεις του πραγματικού κόσμου.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα αντιλαμβάνεσαι περισσότερο από το συνηθισμένο, ότι ζεις στο σώμα σου. Συνήθως σκέφτεσαι όλα όσα έχεις να πετύχεις μέχρι το τέλος της ημέρας. Τώρα, όμως άφησε τον εαυτό σου να γευτεί σωματικές απολαύσεις. Τρώγε πιο αργά εκτιμώντας τις γεύσεις! Και όταν περπατάς νιώσε τη ζεστασιά του ήλιου στο πρόσωπό σου. Απόλαυσε αυτά τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα.

ζώδια σήμερα 07/12 Τετάρτη υδροχόος

Είσαι ακούραστη σήμερα! Η ενέργειά σου είναι σταθερή και σου επιτρέπει να εστιάσεις στα έργα που έχεις αναλάβει. Είναι πολύ καλή στιγμή για να πετύχεις κάτι κουραστικό αλλά σημαντικό, γιατί έχεις μεγαλύτερη ανοχή από ό,τι συνήθως, στη μονοτονία. Μπορεί ακόμη και ο ρυθμός που ακολουθείς σε μια συγκεκριμένη διαδικασία ή ρουτίνα… να σου φανεί παρήγορος – ακόμα κι ευχάριστος.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ο ιδεαλισμός και τα αποκυήματα της φαντασίας, δεν ευνοούνται σήμερα. Τα καλά νέα είναι πως εύκολα μπορείς να διατηρήσεις μια ισορροπημένη προοπτική. Μπορείς να εστιάσεις φυσικά στον πραγματικό κόσμο – αξιοθέατα, ήχους, γεύσεις. Είναι πιθανώς ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα για σένα, καθώς συνήθως ζεις σε μια πιο συναισθηματική σφαίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365