Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Άγριο έγκλημα: 17χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της – Συνελήφθη η δράστις

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν ακόμη διαλευκανθεί

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Μαρούσι, με 22χρονη να εντοπίζεται νεκρή με μαχαιριές στο σώμα. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18:20 για το τραγικό συμβάν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. 


Σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr, το θύμα φέρεται να είχε λογομαχία με 17χρονη, η οποία – με την όξυνση του κλίματος – άρπαξε το μαχαίρι και σκότωσε τη γυναίκα.


Την υπόθεση έδωσε στις Αρχές ο πατέρας της 22χρονης, η οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της την 17χρονη.


Στη σύλληψη της δράστιδος προχώρησε η αστυνομία. 


Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν ακόμη διαλευκανθεί, ωστόσο γίνεται αναφορά σε θέματα αντιζηλίας και ψυχολογικών προβλημάτων που φέρεται να αντιμετώπιζε η 17χρονη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365