Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Προελαύνει ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Πετούσε φωτιές στο γήπεδο της Νέας Πέλλας ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος που επικράτησε με σκορ 5-1 του ΠΑΟΚ Δυτικού, σε ένα πλούσιο σε φάσεις και γκολ παιχνίδι. 

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο στο 21’ όταν με κεφαλιά ο Ελευθερίου έγραψε το 0-1 παραβιάζοντας την εστία των γηπεδούχων για πρώτη φορά φέτος.

Σιγά σιγά οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο περνώντας στην αντεπίθεση και απάντησαν στο 30’ με τον Τσαρτσαράκη που ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου πέναλτι για τους γηπεδούχους με τον Κιοσελάκη να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα 2-1 στην ομάδα του

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με τον Πλιόγκα να γράφει το 3-1 στο 64’ ενώ λίγο αργότερα στο 78’ ο Παπαδόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 90’ ο Καραβασίλης διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Σιώνη, Μανωλάκης.



Η διοίκηση των γηπεδούχων συγχαίρει νστην σημερινή άριστη διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Σιώνη, Μανωλάκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365