Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Άσχημα τα νέα για το κοριτσάκι 2,5 ετών που διασωληνώθηκε λόγω κορονοϊού, μόλις 1% η πιθανότητα να τα καταφέρει

Κοριτσάκι 2,5 ετών διεκομίσθη χθες σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου
Το κοριτσάκι που διασωληνώθηκε χθες λόγω κορονοϊού βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με τις ελπίδες να τα καταφέρει να είναι λιγοστές.

Κοριτσάκι 2,5 ετών διεκομίσθη χθες σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου.


Αφότου διασωληνώθηκε κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.


Το παιδί διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ το παιδί δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.


Δυστυχώς, σύμφωνα με τον Αντέννα που μίλησε με τον πατέρα του παιδιού τα πράγματα είναι δύσκολα για το μικρό παιδί και οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι μόλις 1%.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365