Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Πέθανε από κορονοϊό το 2,5 χρονών κοριτσάκι που νοσηλευόταν στο Παίδων

Το κοριτσάκι, κόλλησε κορονοϊό από τη μητέρα της
Δεν τα κατάφερε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου από κορονοϊό, καθώς δημιουργήθηκαν επιπλοκές στον οργανισμό του.


Το κοριτσάκι, κόλλησε κορονοϊό από τη μητέρα της και δύο μέρες αργότερα, οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα του στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματικά μάχη να το κρατήσουν στη ζωή επί 3 ώρες.


Διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» των Αθηνών.


Το μωράκι νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, αλλά δυστυχώς σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του το παιδί είχε πιθανότητα να ζήσει μόνο 1%, όπως χαρακτηριστικά του ανέφεραν οι γιατροί. 


«Αντέχει η καρδούλα της ακόμα» έλεγε με τρεμάμενη φωνή ο τραγικός πατέρας.


Ο κορονοϊός δημιούργησε φλεγμονή στο μέσον του εγκεφάλου του μωρού, με αποτέλεσμα να νεκρώνεται όλο ο νευρικό σύστημα και τελικά σήμερα σύμφωνα με το  loutrakiblog.gr κατέληξε.


Οι επιπλοκές καταστρέφουν σταδιακά το νευρικό του σύστημα και κι άλλα όργανα , δήλωσε απεγνωσμένος ο πατέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365