Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Σε ομάδα της ΕΠΣ Χανίων πρώην παίκτης του ΑΣ Γιαννιτσά

Νέα μεταγραφή

Ο Γρανίτης ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη ενόψει του Ιανουαρίου, με τον Γιαννιτσιώτη Σίμο Αθανασιάδη, να εντάσσεται στο ρόστερ του.


Ο Σίμος Αθανασιάδης είναι η πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Γρανίτη, καθώς η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο επιθετικό, που έχει αρκετές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου άλλωστε θα επιδιώξει να επιστρέψει, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Γρανίτη.


Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά ο Τάκης Διακάκης, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στην Παλαιόχωρα τη σεζόν 2019-20 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Έτσι ο Γιαννιτσιώτης Σίμος Αθανασιάδης είναι η πρώτη μεταγραφή του Γρανίτη, από λίγες ημέρες, ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά, σύντομα αναμένονται νεότερα, καθώς είναι… καθοδόν δύο ακόμη προσθήκες.
Η επίσημη ανακοίνωση:


Νέο απόκτημα ο Σίμος Αθανασιάδης
Ο Α.Π.Σ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο επιθετικό Σίμο Αθανασιάδη. Ο γεννημένος στις 22 Απριλίου 1994 ποδοσφαιριστής, αν και μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή μας Τάκη Διακάκη.


Το νέο απόκτημα του Γρανίτη διαθέτει πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, έχοντας μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όπου και αγωνιζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα επιστρέφει στα Χανιά μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια, καθώς τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στη Παλαιόχωρα στην Γ’ εθνική με προπονητή και τότε τον Τάκη Διακάκη.


Στη συνέχεια ο Αθανασιάδης αγωνίστηκε στον Πανναξιακό, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΣ Γιαννιτσών. Επίσης ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Φλώρινα, Θύελλα Σαρακηνών, Ερμή Αμυνταίου, Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα και Μακεδονικό Γιαννιτσών.


Η διοίκηση του Γρανίτη καλωσορίζει τον Σίμο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365