Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Υπεγράφη η απόφαση για τις 340.000 που αφορούν το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας, για αποδυτήρια και κερκίδες

Δελτίο Τύπου Γιώργου Καρασμάνη
Ο Γιώργος Καρασμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπέγραψε την απόφαση για τις 340.000 που αφορούν το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας (για τα αποδυτήρια, κερκίδες, περίφραξη κλπ), καθώς ξεπεράστηκε το τεχνικό πρόβλημα ως προς τον τρόπο χρηματοδότησης που είχε ως συνέπεια την εξάμηνη καθυστέρηση. 


Για το θέμα αυτό ο Γιώργος Καρασμάνης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία/συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου.

Ακόμη ο Στέλιος Πέτσας ενημέρωσε τον πρώην Υπουργό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αξιολόγησης για την ένταξη στο ¨Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης" της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, προϋπολογισμού 11.000.000, καθώς και για την προμήθεια ψηφιακών υδρομετρητών, έλεγχο διαρροών, και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας, προϋπολογισμού πέντε 5.000.000 – έργα για την υλοποίηση των οποίων υπήρξε και εντολή του Πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος Καρασμάνης ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό ο οποίος σε προηγούμενη συνάντησή τους τον είχε διαβεβαιώσει κατηγορηματικά για την χρηματοδότηση όλων αυτών των έργων.

2 σχόλια:

  1. Αυτοί εκεί μια χαρά... Οι δικοί μας τι κάνουν? Η μόνη πόλη χωρης ταρτάν.. Οι τουαλέτες σε άθλια κατάσταση κ κλειστές... Ευτυχώς που έχουν μεριμνήσει κ έχουν βάλει κάτι θάμνου τρυγηρο από το γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και στο κλειστό Γυμναστήριο κινδυνεύουν να πάθουν ηλεκτροπληξία με διαρροές νερών από σημεία που περνάει ρεύμα.Η κατάσταση στο Κλειστό της Αριδαίας σηκώνει παρέμβαση μεγατόνων χτες.Είναι απορίας άξιο εάν μπορουν και κοιμούνται τα βράδυα ήσυχοι οι υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365