Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Δόξα Μελισσίου 4 - 0 / Δάγκωναν οι Λύκοι, μαγεία ποδοσφαίρου στο ντέρμπι

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365

Μεγάλη νίκη πέτυχε στο γήπεδο της η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, επικρατώντας με σκορ 4-0 της Δόξας Μελισσίου στο ντέρμπι της ημέρας.

Το παιχνίδι αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για τους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες πέρα από τα τέσσερα τέρματα και το χατ τρικ δοκαριών που είχε ο Νάνος, ενώ απώλεσαν και αρκετές ευκαιρίες.

Για τους φιλοξενούμενους η αναμέτρηση αποτέλεσε έναν εφιάλτη, αμυντικά υπέπεσαν σε πολλά λάθη και το πλήρωσαν με βαριά ήττα, χωρίς να απειλούν επιθετικά με εξαίρεση το δοκάρι του Γκότση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φουριόζους τους γηπεδούχους, που πριν ανοίξουν το σκορ είχαν δυο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, όλα αυτά μέχρι το 30’ όταν ο Ελευθεριάδης Γ. άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα ο Νάνος στο 36’ έγραψε το 2-0.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και πάλι τους φιλοξενούμενους, με τον Νάνο να γράφει το 3-0 και να σβήνει τα όποια όνειρα των μαυραετών.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 66’ ο Παπαδημητρίου που έγραψε το 4-0 για την ομάδα του Βασίλη Σαμαρά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση τους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Δέλλιος, Ατζαμιδάκης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365