Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Με 9.000 ευρώ έφυγε από το Deal η Νατάσα Δούμου από την Δωροθέα

Της ευχόμαστε σε καλή μεριά!

Άρωμα Αλμωπίας είχε το αποψινό τηλεπαιχνίδι deal, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, το οποίο είχε πρωταγωνίστρια την Νατάσα Δούμου από την Δωροθέα.


Η συντοπίτισσα μας κατάφερε να αποσπάσει από τον τραπεζίτη το ποσό των 9.000 ευρώ, σε ένα επεισόδιο που κράτησε σε αγωνία τους τηλεθεατές. Μάλιστα η Νατάσα Δούμου είχε τις 40.000 στο κουτί της, αλλά επέλεξε την προσφορά του τραπεζίτη.


Της ευχόμαστε σε καλή μεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365