Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα
Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Μετά την καταγγελία του 19χρονου που άνοιξε τον “ασκό του Αιόλου”, έρχεται νέα καταγγελία για ασέλγεια!

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο ανήλικος από τη δομή του Βόλου, ο οποίος κλήθηκε μυστικά να καταθέσει, κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές της Αθήνας, ότι ηγετικό στέλεχος της δομής του, προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει λόγος και από τον 19χρονο, που κατήγγειλε πρώτος.


Ο 19χρονος είχε αναφέρει για τον ανήλικο, εκτός από τη δική του κακοποίηση και έτσι αναζητήθηκε ο ανήλικος από τις αρμόδιες αρχές. Μόλις τα στελέχη της αστυνομίας τον εντόπισαν ταξίδεψαν από την Αθήνα στον Βόλο, τον βρήκαν και του πήραν κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365