Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/12 Κριός 

Σήμερα νιώθεις ήρεμη και μάλλον μαλθακή. Μπορεί να δυσκολευτείς να εστιάσεις στη δουλειά σου, επειδή οι σκέψεις σου είναι αλλού.
Είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείς με κάποιον που αγαπάς. Νιώθεις όμορφα παρέα μ’ έναν φίλο ακόμα κι αν δεν μιλήσετε καθόλου. Επικοινωνείτε μεταξύ σας σε πιο συναισθηματικό επίπεδο… και νιώθεις αρκετά ανακουφισμένη!

ζώδια σήμερα ταύρος

Είναι μικρή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ συνειδητής και ασυνείδητης εμπειρίας σήμερα. Θα παρατηρήσεις ότι τα όνειρά σου είναι πιο ζωντανά και συμβολικά ή ότι η σχέση σου μοιάζει σχεδόν υπερβατική.
Απόλαυσε αυτή την κοσμική επιρροή και το συναίσθημα της πνευματικής επαφής με τους ανθρώπους γύρω σου. 

ζώδια σήμερα 01/12 Πέμπτη δίδυμοι

Αν αισθάνεσαι λίγο περίεργα συναισθηματικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώθουν έτσι και οι άλλοι γύρω σου. Αυτή είναι η τρέχουσα επιρροή, που κάνει τον καθένα να αισθάνεται τα πράγματα λίγο πιο έντονα και βαθιά. Η λογική υποχωρεί καθώς κυριαρχεί το συναίσθημα. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου και τους άλλους, μέχρι να περάσει αυτή η επιρροή!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είναι δεύτερη φύση σου η προσφορά βοήθειας και υποστήριξης. Και ο πυρήνας της δύναμής σου, σε βοηθά να προστατευτείς από οποιονδήποτε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός ιδιοτήτων, που σου επιτρέπει να είσαι αποτελεσματική με τον τρόπο που σου αρέσει πολύ: σκληρή και μαλακή ταυτόχρονα, τρυφερή και όμως τόσο συμπαγής, σαν ατσάλι.

ζώδια σήμερα λέων

Μην εκπλαγείς αν νιώσεις κυκλοθυμική σήμερα. Τα συναισθήματά σου μπορεί να μην είναι υπερβολικά, αλλά είναι βαθιά. Αν χρειάζεται να μιλήσεις για όσα νιώθεις, διάλεξε ένα έμπιστο φίλο, που μπορεί να σε βοηθήσει να τα ξεμπερδέψεις και να τα κατανοήσεις. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Η επιθυμία σου να βοηθάς τους άλλους είναι έμφυτη και σήμερα διογκώνεται μέσα σου. Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται λίγο εκτός ελέγχου αυτή τη στιγμή, πράγμα που σε κάνει να θέλεις να αναλάβεις την αρμοδιότητα να τους ηρεμήσεις. Μην εκπλαγείς όμως αν είναι πιο δύσκολο από ό,τι περίμενες. Να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα 01/12 Πέμπτη ζυγός

Δεν είναι κακό να ελπίζεις να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου. Γιατί όποιος δεν έχει όνειρα, δεν μπορεί και να τα πραγματοποιήσει. Όμως αυτή τη στιγμή ίσως απογοητευτείς, επειδή δεν εξελίσσονται όλα όπως ήθελες. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική η θεμελιωμένη αίσθηση προοπτικής. Διατηρεί τα όνειρά σου ζωντανά – για να μην πω ρεαλιστικά.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είσαι στο στοιχείο σου σήμερα! Τα συναισθήματά σου είναι δυνατά, βαθιά και αληθινά και η διαίσθησή σου ιδιαίτερα έντονη. Ο αυξημένος συναισθηματισμός σου, μπορεί να σε βοηθήσει να συνδεθείς με τον εαυτό σου… τους άλλους ανθρώπους και οτιδήποτε θεωρείς ιερό. Σήμερα μπορεί να σε κυριεύσει ένα έντονο αίσθημα ευγνωμοσύνης για όλες τις εμπειρίες σου – θετικές ή αρνητικές.

ζώδια σήμερα τοξότης

Ένα αίσθημα συμπάθειας για τους συνανθρώπους σου φουσκώνει σήμερα μέσα σου. Αυτό θα σε ωθήσει να δώσεις υποσχέσεις που είναι πέρα από τις δυνατότητές σου ή που δεν αντέχεις οικονομικά. Είναι θαυμάσια η ανιδιοτελής σου παρόρμηση – να δώσεις σε όλους τα πάντα…ακόμα και το πουκάμισο που φοράς. Αλλά χρειάζεσαι αυτό το πουκάμισο! Προσπάθησε να βρεις πιο λογικούς, ρεαλιστικούς τρόπους για να βοηθήσεις κάποιον που χρειάζεται υποστήριξη.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η σημερινή επιρροή αναδεικνύει τον ρομαντικό και ιδεαλιστικό εαυτό σου – κι αυτό είναι υπέροχο. Μπορεί να είναι μια πλευρά σου, που οι φίλοι και η οικογένειά σου δεν βλέπουν πολύ συχνά. Συνήθως δεν είσαι τόσο ουτοπική.. ώστε να ονειρεύεσαι. Όμως σήμερα, θα αφήσεις τις σκέψεις σου να περιπλανηθούν. 

ζώδια σήμερα 01/12 Πέμπτη υδροχόος

Είναι μια κυκλοθυμική μέρα. Τα συναισθήματά σου είναι πιο δυνατά από ό,τι συνήθως. Είναι όμως δύσκολο να τα αγνοήσεις. Τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις άβολα, αλλά είναι σημαντικό να τα ζήσεις ούτως ή άλλως. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, εμπλουτίζουν τη ζωή σου, αυξάνοντας την ενσυναίσθησή σου για τους άλλους. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Είσαι εντελώς ανιδιοτελής κάτω από τη σημερινή κοσμική επιρροή. Το να βοηθάς κάποιον άλλο, σου εμπνέει το πιο υπέροχο συναίσθημα. Δεν είσαι εγωίστρια! Κι όμως, το να σκέφτεσαι ότι μπορείς να σώσεις κάποιον, είναι μια από τις πιο λεπτές μορφές εγωισμού που υπάρχουν. Εκτός από αυτό, είναι σημαντικό να θυμάσαι, ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις όποιον αρνείται να βοηθήσει τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365