Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Θρίλερ στη Ναυπακτία: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά – Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς του αγνοούμενου Παναγιώτη

Η αγωνία μεγαλώνει

Θρίλερ με οστά που βρέθηκαν στη Ναυπακτία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Νεοκάστρου από τρεις κυνηγούς.


Η αγωνία μεγαλώνει καθώς στην περιοχή έχει χαθεί και αναζητούν τον Παναγιώτη Κυριαζή.


Ο σκύλος των κυνηγών εντόπισε τμήματα ανθρώπινου σκελετού στην τοποθεσία Άνω Νεόκαστρο, απέναντι από τον Ι.Ν του Αγίου Ιωάννη. Πιθανότατα να μεταφέρθηκαν στο σημείο από άγρια ζώα, γιατί η περιοχή είχε ερευνηθεί από εθελοντές και κατοίκους.


Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοκάστρου Δημήτρης Βασιλόπουλος, μιλώντας στο « Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και ζήτησε από τους κατοίκους να μη βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα και να περιμένουν την επίσημη απάντηση από την εξέταση DNA.


«Όταν με ενημέρωσαν ότι βρέθηκαν τα οστά, σκέφτηκα να τα δείξω σε πρώτη φάση σ’ έναν γιατρό στην περιοχή μας, ο οποίος μου απάντησε πως είναι ανθρώπινα και όχι ζώου. Ήδη οι αστυνομικοί τα έστειλαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για εξέταση DNA. Δεν είχαμε άλλον αγνοούμενο στην περιοχή, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν είναι ο Παναγιώτης», κατέληξε.


«Ελπίζω τα οστά να μην ανήκουν στον Παναγιώτη μας…»


Η Αθηνά Κυριαζή, αδελφή του 44χρονου Παναγιώτη, είπε στο «Φως στο Τούνελ» φανερά σοκαρισμένη:


«Έμαθα ότι βρέθηκαν οστά στην περιοχή που χάθηκε ο αδελφός μου. Η Αστυνομία με κάλεσε, αλλά επειδή δεν με βρήκαν, πήραν τον άλλο μου αδελφό. Μέχρι να επιστρέψω εγώ από εκεί που ήμουν, είχαν ήδη πάρει δείγμα DNA από την μητέρα μου. Το ίδιο βράδυ πήγα από το Τμήμα για να μάθω κάτι παραπάνω και μου είπαν ότι έχουν ήδη σταλεί για ταυτοποίηση” τόνισε η ίδια.


Όπως είπε, “το μυαλό μας πάει στον Παναγιώτη, γιατί το μέρος που χάθηκε είναι δύσβατο για να πάει κάποιος άλλος περιπατητής εκεί. Ψάξανε τη γύρω περιοχή, αλλά δεν βρήκαν κάτι άλλο, πιθανόν να μεταφέρθηκαν από κάποιο άγριο ζώο στο σημείο. Στην μητέρα μας πάντως δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εύχομαι να μην είναι ο αδελφός μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365