Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλο παιχνίδι στην Έδεσσα

Μεγάλο παιχνίδι στην Έδεσσα

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στην Έδεσσα, με ημερομηνία έναρξης 18.00 σήμερα Σάββατο, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες τον Αερωπό και τον Ιωνικό, οι οποίες προέρχονται από νίκες και καλές εμφανίσεις. 


Ο Αερωπός μετά το μεγάλο «διπλό» στη Δράμα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με στόχο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα, ενώ ο Ιωνικός ψάχνει μία νίκη εκτός έδρας, η οποί θα του δώσει άλλον αέρα ενόψει του Β’ γυρου.


Μπαλάσκας, Σ. Αϊβαλιώτης και ο Γιάννης Βασιλείου που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση, είναι νοκ- άουτ για τον Ιωνικό.

Δηλώσεις


Παντελής Κωστακίδης (δεξιός εξτρέμ Αερωπού):

«Θεωρώ ότι ο Ιωνικός είναι αρκετά δεμένη ομάδα και περιμένω ντέρμπι. Έχουμε δουλέψει αρκετά μέσα στην εβδομάδα για αυτό το ματς. Πρέπει να έχουμε συνέχεια στην απόδοση μας και να κερδίσουμε, ώστε να έχει αξία η σπουδαία νίκη μας στη Δράμα».


Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός Ιωνικού):

«Σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει ο Αερωπός λόγω έδρας, αλλά και εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Η αλήθεια ότι βρίσκουμε τα πατήματα μας και θεωρώ ότι ο Β’ γύρος θα είναι καλύτερος για εμάς».

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Χαρίτσος.



Πηγή: e-HandBall.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365