Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Μοιρασιά στον Πενταπλάτανο

Μοιρασιά στον Πενταπλάτανο

Ένα ωραίο παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ έγινε στον Πενταπλάτανο, όπου ο τοπικός Φίλιππος και η Δόξα Μαυροβουνίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και ικανοποίησαν τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Πολύ καλό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους ανώτερους στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους καλύτερους, στην επανάληψη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ νωρίς νωρίς, καθώς στο 8’ κέρδισαν πέναλτι και ο Θανάσης Καρπάτσης το εκτέλεσε επιτυχώς για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 23’ με τον Ρίντι Μπούσι να γράφει το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 67’ με τον Μπάμπη Φαφούτη, αλλά ο νεοεισελθών Βασίλης Ντότας στο 72’ απάντησε για τον Φίλιππο, γράφοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν την μεγάλη ευκαιρία για την νίκη,  όταν ο Γιάννης Σπανίδης στο 83’ εκτέλεσε πέναλτι, με τον γκολκήπερ Αλέξανδρο Ευθυμίου να του λέει όχι, αποκρούοντας σωτήρια.

Χωρίς προβλήματα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Αδραμάνη, Τετραγώνη.

Συνθέσεις:

Φίλιππος: (Κοσμάς Δουλκερίδης-Βασίλης Χόντος)

Ευθυμίου,Χριστοφόρου, Γεροντίδης, Μητώνας, Δημητριάδης, Καρπάτσης Α., Τσιτσούκης, Μουστάκας, (71’ Ντότας), Καρπάτσης Ε., (88’ Ιωαννίδης), Καρυπίδης, Μουρούζης.


Δόξα: (Γιώργος Κοκόζογλου)

Κέκι, Καραπατάκης, Σοσάρι, Αλεξανδρίδης, Σπανίδης, Ανδρεάδης, (73’ Τσαβδάρης), Πίττας, Χατζηπαναγιωτίδης, (73’ Αλμαλής), Βαρδαρέντσης, Φαφούτης, (73’ Στεφάνου), Μπούσι.

2 σχόλια:

  1. Ήμουν στο παιχνίδι θύμησες Αγγλικό αγώνα ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα με δίκαιη την ισοπαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκαιο θα ήταν το διπλό φίλε μου το Μαυροβούνι έχασε πάρα πολλά γκολ και πεναλτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365