Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Πάτησε κορυφή ο Εθνικός Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Ν.Τραπεζούντα των Γιαννιτσών, όπου παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου ο τοπικός Εθνικός επικράτησε με σκορ 3-2 της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου και την έριξε από την κορυφή, υποχρεώνοντας την στην πρώτη φετινή της ήττα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με το …καλημέρα, καθώς μόλις στο 3’ ο Αλέξανδρος Γουστέρης βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του Εθνικού.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι σιγά σιγά πήραν μέτρα στο γήπεδο, πίεσαν και έψαξαν την ισοφάριση, δημιούργησαν και απώλεσαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου σαρανταπενταλέπτου οι κυανόλευκοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με τον Δημήτρη Σιταρά στο 44’ να γράφει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, συμπαικτών και φίλων του Εθνικού.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν τους γηπεδούχους που ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στο 66’ ο Γιώργος Καραδήμος κατάφερε να σκοράρει και να γράψει το 3-0 για τον Εθνικό.

Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γιώργος Νάνος το εκτέλεσε εύστοχα για να μειώσει το σκορ σε 3-1 και στο 84’ ο Θόδωρος Ελευθεριάδης έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, όταν με σουτ κεραυνό έγραψε το 3-2 και μέχρι την λήξη υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια αγχωτική νίκη και τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν την αναμέτρηση λόγω αποβολών των Μάριου Νούσκα στο 87’ και Κοσμά Κοκτσίδη στο 89’, με εννιά παίκτες.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Σίπκας, Κεσίσογλου Γ.

Συνθέσεις:

Εθνικός: (Φώτης Μητσάκης-Πόλυς Χαραλαμπίδης)

Δεληχατζής, Σέρα, Γρηγοριάδης, Κυργερίδης, Τζιότζιος, (70’ Καμπάνης), Γιόντης, Γκογκολούδης, Σιταράς, (59’ Χατζηπαρασίδης), Καράμπελας, Γουστέρης, Καραδήμος, (77’ Στεφανίδης).


Μύρη Θύελλα: ( Βασίλης Σαμαράς)

Καραγιαννίδης, Αθανασιάδης, Κοκτσίδης, Βασιλόπουλος, (66’ Γεωργιάδης), Παπασυμεών, Ελευθεριάδης Θ., Ελευθεριάδης Γ., 66’ Νούσκας), Μιχαηλίδης, (46’ Σαμαράς),  Τσόρμπας, Νάνος, Παπαδημητρίου, (36’ Κιλικλής).

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη G.D. Create Photos:

















































4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και την κατηφόρα να αρχίσει, μέχρι εδώ που έφτασε είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365