Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Βίντεο σοκ: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης του λεωφορείου στο Βουκουρέστι

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Τη στιγμή που το λεωφορείο με τους Έλληνες ταξιδιώτες συγκρούεται στην μεταλλική αψίδα με αποτέλεσμα ένας 53χρονος από τη Λάρισα να χάσει τη ζωή του και άλλοι 24 άνθρωποι να τραυματιστούν σε δυστύχημα στη Ρουμανία, ορισμένοι εκ των οποίων σοβαρά, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.


Στο βίντεο που έφεραν στη δημοσιότητα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται το λεωφορείο να πλησιάζει την αψίδα χωρίς ο οδηγός να μειώνει την ταχύτητά του και χωρίς να φαίνεται ότι εκτιμά πως το μεγάλο όχημά του δεν χωράει κάτω από αυτή.


Όπως φαίνεται στο βίντεο η αψίδα «θερίζει» το επάνω τμήμα του λεωφορείου το οποίο ακινητοποιεί ο οδηγός του.


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365