Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Στο κρατητήριο ο Στέφανος Χίος μετά από καβγά με γειτόνισσα

Οι Αστυνομικές Αρχές τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν στη Μάνη
Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Λακωνίας βρίσκεται, ο Στέφανος Χίος μετά από επεισόδιο με γειτόνισσά του στο Γύθειο της Λακωνίας, από όπου κατάγεται ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ notospress.gr.


Σε μια εξόρμησή του στο Γύθειο Μάνης κι ενώ απολάμβανε τον καφέ του ενεπλάκη σε καυγά με άγνωστη γυναίκα. Διαφώνησαν έντονα, λογοφέρανε και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση. Ενώ το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν, η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε μήνυση κατά του Στέφανου Χίου.


Οι Αστυνομικές Αρχές τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν στη Μάνη. Κατά τη σύλληψή του, πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι Αστυνομικοί εντόπισαν πάνω του ένα πιστόλι. Ο Στέφανος Χίος θα κρατηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου μέχρι να περάσει από εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365