Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Τα παιδιά της Αλμωπίας δείχνουν την αλληλεγγύη τους (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Με την συμμετοχή των μαθητών/τριων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, επιτυχώς, η δράση  «Επιχείρηση Replay», σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας , έχοντας στόχο την προβολή της έννοιας της επαναχρησιμοποίησης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση,  αλλά και στην αλληλεγγύη και την προσφορά με την ευκαιρία των εορτών.

Τα παιδιά, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, πρόσφεραν ένα παιχνίδι και ένα βιβλίο, τα οποία θα δοθούν στην «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ», σε παιδιά, τα οποία τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες αγάπης και στοργής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, Πολυξένη Νάνου, η οποία σε σύντομο διάλογο με τους μαθητές/τριες, επιβράβευσε την προσφορά τους σε μία τόσο σημαντική δράση με κοινωνικά και φιλανθρωπικά οφέλη.   

Η δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες  με την συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, στο Δημαρχείο Αριδαίας, έως την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365