Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/12 Κριός 

Αισθάνεσαι σαν ένα κομψό, γρήγορο, καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο. Μπορείς να πας όπου θες και να κάνεις τα πάντα. Το καλύτερο απ’ όλα όμως, είναι η καλή σου διάθεση και η υψηλή σου ενέργεια που σε κάνουν να χαλαρώνεις άνετα με τους άλλους.
Είτε ανταλλάσσεις αστεία με έναν φίλο σου είτε συζητάς για ένα σημαντικό έργο με τους ανώτερους σου, η χαλαρή συμπεριφορά σου τους κάνει όλους να νιώθουν άνετα μαζί σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προσεγγίσεις κάποιον με εξουσία για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό. Η φυσική σου αυτοπεποίθηση σημαίνει ότι θα σε αφήσει να κάνεις τα πάντα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Ξαφνικά, όλα τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα σου φαίνονται απίστευτα σημαντικά. Σε πιέζουν με έναν τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει.
Σήμερα λειτουργείς σαν ακτιβιστής και προσφέρεσαι να αγωνιστείς για έναν σκοπό.
Θα τα καταφέρεις καλύτερα αν επιλέξεις να επικεντρωθείς σ’ ένα μόνο πράγμα αντί να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις όλο τον κόσμο ταυτόχρονα.

ζώδια σήμερα 22/12 Πέμπτη δίδυμοι

Σήμερα η μέρα βοηθάει για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Εξερεύνησε τη γειτονιά, την πόλη ή ακόμα και τη βιβλιοθήκη σου. Διάβασε τα εξώφυλλα των εφημερίδων και μετά συζήτησέ τα μ’ έναν φίλο βρίσκοντας τα σημεία που συμφωνείτε ή διαφωνείτε. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να συνεργαστείς με τον κόσμο αντί να παλεύεις εναντίον του – κάτι που κάνεις συνήθως. Να έχεις τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά. Μπορεί να μην ξέρεις τι είναι αυτό που ψάχνεις.. μέχρι να κάνει την εμφάνισή του.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Το να είσαι ειλικρινής είναι εντάξει, αλλά αν είσαι αυταρχική στις απόψεις σου δεν είναι και τόσο καλό. Και σήμερα μάλλον αυτού του είδους τη συμπεριφορά θα έχεις. Μήπως αισθάνεσαι εκτός ελέγχου και το αντισταθμίζεις με μια άκαμπτη, συντηρητική σκέψη; Κάτι τέτοιο είναι πιθανό, ειδικά αν οι άνθρωποι αρχίσουν να γελούν με τη στάση ή τις απαιτήσεις σου. Αν ναι… μην νιώσεις πληγωμένη παρά σκέψου, πως αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις για την άκαμπτη κι επιθετική συμπεριφορά σου.

ζώδια σήμερα λέων

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να σταματήσεις μια παλιά συνήθεια που δεν εξυπηρετεί πλέον αυτό το υπέροχο, ζωντανό άτομο που είσαι σήμερα. Έχεις θετική ενέργεια και είσαι σε επαφή με ό,τι εκτιμάς περισσότερο στη ζωή. Είναι κάτι πέρα από την απλή σωματική ευχαρίστηση – κάτι πολύ πιο πνευματικό. Αν εκμεταλλευτείς την πληθωρικότητα σου και τη χρησιμοποιήσεις για πνευματικές αναζητήσεις, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να φτάσεις σε μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα.

ζώδια παρθένος

Η προσωπική εγκράτεια και η κακή εκτέλεση, θα είναι κακός συνδυασμός σήμερα. Μάλλον φοβάσαι να δείξεις πάρα πολλά, αλλά δυστυχώς, τυχόν λάθη θα αποκαλύψουν πόσο απροετοίμαστη και κοντόφθαλμη είσαι. Σήμερα θα αντιμετωπίζεις την μια κρίση πίσω από την άλλη, αν επιμένεις να κινείσαι σ’ αυτούς τους ρυθμούς. Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι. Χαλάρωσε, διεύρυνε το μυαλό σου και επέλεξε σωστά… αντί να αρπάζεις την πρώτη ευκαιρία για να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

ζώδια σήμερα 22/12 Πέμπτη ζυγός

Είτε αναρριχάσαι στην κορυφή είτε έχεις πιάσει πάτο, θα εξερευνήσεις διαφορετικά κοινωνικά στρώματα σήμερα. Δείξε καλοσύνη και σεβασμό ανεξάρτητα από το πόσο ανώτερη ή κατώτερη νιώθεις. Το να παίζεις σύμφωνα με τους κανόνες μπορεί να μην σε κάνει αμέσως φίλη με τους άλλους, αλλά είναι εντάξει. Τουλάχιστον θα γνωρίσεις την κοσμοθεωρία κάποιου άλλου – κι αυτό κάτι αξίζει.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σήμερα είσαι επιφυλακτική για το μέλλον. Δεν είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει.. απλά αυτή τη στιγμή, προτιμάς να κρατάς τα σχέδια, τις ελπίδες και τους φόβους σου, για τον εαυτό σου. Δεν θέλεις να μιλήσεις για τις ανασφάλειές σου, επειδή ανησυχείς μήπως τελικά βγουν αληθινές.. ή δεν θέλεις να κλέψει κάποιος άλλος τις ιδέες σου. Ό,τι κι αν συμβαίνει, αν αποφασίσεις να μιλήσεις να είσαι ξεκάθαρη. Οι συνάδελφοί σου, η οικογένειά σου και οι φίλοι σου θέλουν ειλικρινείς πληροφορίες… όχι αφηρημένα αποσπάσματα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις κίνητρο σήμερα. Φλέγεσαι από ενθουσιασμό, είσαι γεμάτη ζωντάνια κι έχεις τολμηρά σχέδια. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, προχώρα. Μπορεί να χρειαστεί πολύ δουλειά ή να αλλάξει στην πορεία αυτό που ξεκίνησες.. αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάνει την κίνηση. Όμως μπορεί και να το πετύχεις, αφού εσύ είσαι αυτή που το ανέλαβες και θα πρέπει να ζήσεις με τις συνέπειες.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Θέλεις να δείξεις σε όλους πόσο δημιουργική και φιλόδοξη είσαι, αλλά η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες διεκδικήσεις. Αντί να πάρεις θέση με δραματικό τρόπο, προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τα όρια. Άφησε τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους το ζωντανό σου πνεύμα. Με αυτόν τον τρόπο θα φανείς πιο ειλικρινής, κάτι που θα σου δώσει σημαντικούς πόντους αργότερα. Η αποφασιστικότητά σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λάμψει από μόνη της, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πιεστείς από κανέναν.

ζώδια σήμερα 22/12 Πέμπτη υδροχόος

Το χιούμορ είναι εξαιρετικό πράγμα! Εξάλλου έχεις δει τι μπορεί να κάνει, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Κάποιος ξένος θα μπορούσε να γίνει φίλος σου για μια στιγμή… ή για πάντα – αν το χιούμορ σου το λάβει θετικά ή αρνητικά. Ένα καλό γέλιο μπορεί να τραβήξει επάνω σου πολλά βλέμματα σήμερα. Το να σκορπίσεις τριγύρω σου χαρά και γέλιο, θα μπορούσε μόνο να βοηθήσει. Θυμήσου πως όλα είναι θέμα συγχρονισμού.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σήμερα έχεις αρκετά επιδεικτικό ύφος, κάνεις προκλητικά σχόλια και δίνεις συγκεχυμένες απαντήσεις. Μοιάζεις μ’ αυτούς τους τυχερούς ταραχοποιούς, που πάντα ανακατεύουν τα πράγματα και μετά γυρίζουν στην ασφάλειά τους… καθώς όλα γύρω τους γκρεμίζονται. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις έναν έλεγχο πραγματικότητας πριν το επαναλάβεις. Σκέψου πού θέλεις να είσαι σ’ ένα χρόνο από τώρα; Μην αγοράζεις εισιτήριο για λάθος κατεύθυνση. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να διορθώσεις την πορεία σου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365