Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Έδεσσα: Μία μέρα με την Αντριάνα (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Μία μέρα με την Αντριάνα πέρασε ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Duoday: Τη Σκιά σου Σμιλεύω», που θεσμοθετήθηκε για να παρακολουθήσουν άτομα με αναπηρία την εργασιακή καθημερινότητα εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων.

Αρχικά ο δήμαρχος πραγματοποίησε σύντομη σύσκεψη με την Αντριάνα και συζήτησαν για την καθημερινότητά της στην Έδεσσα, το σχολείο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ενώ την ενημέρωσε και για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο από τον Δήμο Έδεσσας. Στη συνέχεια περπάτησαν μαζί στους δρόμους της πόλης και παρακολούθησαν τις προετοιμασίες για τον στολισμό των Χριστουγέννων, ενώ επισκέφθηκαν και το Κολυμβητήριο Έδεσσας, όπου πραγματοποιείται το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου.

Η έκπληξη για την Αντριάνα ήρθε όταν ο Δήμαρχος της χάρισε έναν λουλούδι και της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αφού σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Χρόνια Πολλά Αντριάνα!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365