Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Με βαρύ βιογραφικό ο νέος προπονητής του Άρη Παλαιφύτου

Με βαρύ βιογραφικό ο νέος προπονητής του Άρη Παλαιφύτου

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Τομπάζη προχώρησε ο Άρης Παλαιφύτου, μετά το διαζύγιο με τον Πέτρο Λιτοβολή σε μια προσπάθεια για αναστροφή του κλίματος και για καλύτερα αποτελέσματα που θα φέρουν σε θέση ισχύος τους κιτρίνους.

Ο νέος τεχνικός των κιτρίνων δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ευρύ φίλαθλο κοινό,  είναι γνωστός για την εργατικότητα του και θα προσπαθήσει να βελτιώσει την θέση της ομάδας από τα χαμηλα της βαθμολογίας, μέσα από την δουλειά και τις εμπειρίες που διαθέτει από την θητεία του στα γήπεδα, έχοντας κάτσει στους πάγκους ομάδων όπως η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο ΑΣ Γιαννιτσά, ο Απόλλωνα Κρ. Βρύσης, ο Ηρακλής Άσπρου, ο Οκυμπιακός Γαλατάδων και ο Εθνικός Γιαννιτσών.

4 σχόλια:

  1. Καμμένη γη.. όπου πήγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο βαρύ βιογραφικό όσο το καπέλο που φοράει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός προπονητής χωρίς κόμπλεξ με άποψη καλή πορεια Κ καλή αρχή Δημητρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365