Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ι.Μ. Αρχαγγέλου: Διαβάστε τις νεότερες πληροφορίες

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το πόρισμα του σκαναρίσματος
Συνεχίζονται για 16η μέρα οι έρευνες στην Ι.Μ. Αρχαγγέλου Αλμωπίας, από αστυνομικούς του τμήματος αρχαιοκαπηλίας, αλλά και άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 τις τελευταίες μέρες οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο σκανάρισμα του χώρου από ειδικά γεωλογικά μηχανήματα, τα οποία μπορούν σε βάθος πολλών μέτρων να εντοπίσουν μέταλλα, ή αλλά αντικείμενα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το πόρισμα του σκαναρίσματος από το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών - ΙΓΜΕΜ και με βάση αυτά τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί αν συνεχιστούν ή όχι οι έρευνες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν έχει βρεθεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο, αφού οι υπεύθυνοι των ερευνών δεν αποκαλύπτουν τίποτα, αλλά η διάρκεια τους δείχνει την σοβαρότητα της υπόθεσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365