Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Κινητές μονάδες Υγείας στους Προμάχους Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Άλλη μια δράση του Δήμου Αλμωπίας, της αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Πρόνοιας και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Γιάντση, καθώς για 2η φορά τα τελευταία τρία χρόνια, φιλοξενείται στην περιοχή μας κινητή μονάδα υγείας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Συγκεκριμένα κινητές μονάδες Υγείας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα βρίσκονται από τις 17 έως τις 19 Δεκεμβρίου στους Προμάχους Αλμωπίας, με τους κατοίκους του χωριού αλλά και των γύρω περιοχών να έχουν την ευκαιρία να προβούν σε διαγνωστικές εξετάσεις από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. 


Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας των Κινητών Μονάδων Υγείας στον οποίο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος και οι Αντιδήμαρχοι Πολυξένη Νάνου και Ιωάννης Σέλκο. 


Αξίζει να επισημανθεί πως εκτός από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Δήμος Αλμωπίας και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας έχουν προβεί σε παροχή δωρεάν προληπτικων εξετάσεων και με άλλους φορείς, όπως η Axion Hellas.


Τέλος ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης θέλει να ευχαριστήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τους ιατρούς, τους εθελοντές και ιδιαίτερα την υπεύθυνη  Ελισάβετ Κυρίτση αλλά και την πρόεδρο της κοινότητας Προμάχων Μαρία Γιουρούκη για την εύρυθμη διεξαγωγή της δράσης.


Ο Δήμος Αλμωπίας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365