Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέος ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας

Νέος ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο παιδιών της, της 3χρονης Μαλένας το 2019, και της -6 μηνών- Ίριδας το 2021, για τους οποίους κατηγορείται η ίδια, όπως επίσης για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. 


Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά τα ευρήματα στο στόμα της Μαλένας και της Ίριδας αν συνιστούν προσπάθεια ασφυξίας. Πάντως ο κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει καταθέσει να μην υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά των κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας που να εξηγεί το πρόβλημα.


Υπάρχει κι ένας ιατροδικαστής που φαίνεται να έχει καταθέσει ότι σε δείγματα αίματος που έχουν αναλυθεί σε πλακίδια έχει βρει σε μακροφάγα κύτταρα δείγματα αιμοσιδηρίνης. Αυτό σημαίνει, ότι σύμφωνα με το εν λόγω εύρημα ότι η Ίριδα δεν είχε αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά έπασχε μάλλον από άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ. Άρα ο θάνατος θα μπορούσε να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.


Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι θα παρουσιαστούν και στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της Τζωρζίνας, τα οποία θα διαψεύδουν την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365