Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το πρωί της Τρίτης το ΣΤΟ (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν η Αντιδήμαρχος Πολυξένη Νάνου, ο προϊστάμενος πολίτικης προστασίας του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Ιατρίδης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Χ. Μπιμπίτσος, ο αστυνομικός διευθυντής Αλμωπίας κ. Ε. Γάκης, ο εκπρόσωπος του στρατού κ. Βέσκος, ο διοικητής  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμωπίας κ. Τσιρόπουλος αλλά και η δασάρχης Αριδαίας κα. Α. Πουσίνη.

Κατά την τοποθέτηση της η Αντιδήμαρχος Πολυξένη Νάνου αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Δήμου Αλμωπίας ενόψει της χειμερινής περιόδου. Η Αντιδήμαρχος Πολυξένη Νάνου, η οποία  είναι υπεύθυνη για τα θέματα πολιτικής προστασίας αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Δήμου Αλμωπίας αλλά και στην συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και με τα σώματα ασφαλείας για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα δήλωσε πως οτιδήποτε προκύψει, ο Δήμος Αλμωπίας είναι έτοιμος να το  αντιμετωπίσει ενώ αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Μάλιστα η Αντιδήμαρχος επισήμανε και την  προμήθεια του ειδικού εξοπλισμού από τον Δήμο Αλμωπίας αλλά και  άλατος, το οποίο θα διανέμεται στις ορεινές τοπικές κοινότητες της Αλμωπίας 

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες σημείωσαν την άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο Αλμωπίας για την επίλυση των προβλημάτων.

1 σχόλιο:

  1. Πάντως ακόμα και μεγάλοι Δήμοι έχουν δυσκολίες.Μπράβο για την αισιοδοξία που έχουν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365