Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Βίντεο ΣΟΚ: Οπαδοί της ΑΕΛ αποκαλούν Βούλγαρους τους φιλάθλους του Αλμωπού

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Aridaia365
Προκλητική και ντροπιαστική συμπεριφορά είχαν οι οπαδοί της ΑΕΛ, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, για την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Αλμωπό.

Η προκλητικότητα των Λαρισαίων δεν είχε όρια και μάλιστα έφτασαν στο εμετικό σημείο να αποκαλούν τους φιλάθλους του Αλμωπού Βούλγαρους, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ καθόλη την διάρκεια της αναμετρήσεις ήταν προκλητικοί, πετούσαν αντικείμενα στους φιλάθλους του Αλμωπού, ενώ δεν έλλειψαν οι στιγμές έντασης.

Η διοίκηση του Αλμωπού ενήργησε άμεσα και με ανακοίνωση της καταδίκασε τις αντιεθνικές αυτες συμπεριφορές.

Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο που εξασφάλισε το Aridaia365:



14 σχόλια:

  1. Για ποιο λογο η ομαδα δεν αποχώρησε??? Για ποιο λογο ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά?? Πριν κανα μήνα σε αγώνα Γιαννιτσών Σωσανδρας οι φίλαθλοι των γηπεδούχων!!!! Φώναξαν το ίδιο σύνθημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι έτσι όπως το λες, δεν φώναξαν κανένα τέτοιο σύνθημα στα Γιαννιτσά. Δυο - τρεις φίλαθλοι είχαν αποκαλέσει τους ποδοσφαιριστές της Σωσάνδρας «Σκοπιανούς». Ούτε σύνθημα ακούστηκε, ούτε και ήταν οργανωμένοι, όπως έγινε στην Αριδαία.

      Διαγραφή
  2. Έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Απλά πράγματα.Στην κερκίδα η ΑΕΛ έβαλε αυτογκόλ και μπορούσε να έχει συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως γνωστόν η βλακεια είναι ανίκητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έβγαλε ανακοίνωση αυτογκόλ η ομάδα.
    Εκείνη την ώρα φεύγεις από το γήπεδο όχι μετά με ανακοινώσεις.
    Έδωσε εισιτήρια σε ποίους,στους οπαδούς που όλοι ξέρουμε. Κ τους έβαλε δίπλα μας στην κερκίδα στέλνοντας ανθρώπους νε παιδάκια που έχουν διαρκείας απέναντι όρθιους.
    Το έκανε για τα χρήματα, επειδή είμαστε φιλόξενοι;Καλά έκανε Αλλά ας ενημέρωνε από πριν για το που θα κάτσουμε εμείς της ανοιχτής κερκίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αστυνομία τους έβαλε δίπλα. Όχι η διοίκηση.

      Διαγραφή
    2. Αν έφευγε φίλε η ομάδα τότε θα την τιμωρούσε μήπως ο διαιτητής;ο διαιτητής λοιπόν είναι υπεύθυνος για διακοπή του αγώνα με συστάσεις και αν δεν συμμορφωνόταν τότε έπρεπε να πράξει τα δέοντα που λέει ο κανονισμός, όμως εδώ στην ερμη Ελλάδα μας οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν,.

      Διαγραφή
  5. Τα ίδια είχαν κάνει και το 2013, όταν η Αναγέννηση έπαιζε στην Β' Εθνική, και έφυγαν με ανοιγμένα κεφάλια από τα Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ρεμάλια της ΑΕΛ, που κρέμασαν παλαιστινιακή σημαία, αλλά βγάζουν σπυριά στην θέα της ελληνικής.
    Ξέρει κάποιος αν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως έλεγε και ο Κούγιας, η πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών της Λάρισας είναι ναρκομανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αντεθνικά συνθήματα απευθύνονταν σε μια μικρη μερίδα οπαδών του παοκ οι οποίοι δε σέβονται την μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιονα ο οποιος εχασε την ζωη του απο οπαδους του παοκ. Οταν δεν ξερετε μην γραφετε οτι σας κατεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παπαρούνα ποια μικρή μερίδα δηλαδή εγώ όπου ήμουν καί τά άκουγα αυτά θα με βγάλεις χαζό, εδώ έβριζαν τους πάντες πετούσαν μπουκάλια νερού καφέδες και εντός αγωνιστικού χώρου κι εσύ μου λές αρλουμπες,πες μας τί πίνεις και τα λες αυτά άντε κάπου αλλού να πας να τα πεις , καλά είπε ο Κούγιας πολύ φουμα πέφτει εκεί στήν Λάρισα κόψτε το γιατί κάνετε κακό στήν ομάδα σας καφροι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365