Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια στα ορεινά

Τις επόμενες ημέρες, ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα, καθώς θα συνεχιστεί η απότομη πτώση της θερμοκρασίας στους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα πνέουν και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ.

Επιπλέον δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια στα ορεινά.


Η μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε:

Θράκη

Μακεδονία

Θεσσαλία

Ανατολική Στερεά

Κρήτη


Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και όπως δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα, ο καιρός των Χριστουγέννων θα είναι ήπιος, με θερμοκρασίες 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 με 5 μποφόρ, ενώ θα υπάρχει και αρκετή ηλιοφάνεια, με τις βροχοπτώσεις να είναι περιορισμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365