Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Τυριακιδης: Eυγνώμων που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά

Δείτε τι δήλωσε
Χαρούμενος μετά την μεγάλη χτεσινή νίκη ο Γιώργος Τυριακίδης στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Αλμωπός, όπως κι άλλες ομάδες, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για να λυθούν τα προβλήματα και να πάνε όλα καλά, ενώ έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Δείτε τι δήλωσε:

«Επιτέλους νίκη κάτι που έπρεπε να έχει έρθει από την πρώτη αγωνιστική, αλλά δυστυχώς δεν έγινε και αυτό φόρτωσε στην συνέχεια με άγχος τους ποδοσφαιριστές μου.

Αυτή η νίκη που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, θα μας ανεβάσει ψυχολογικά και πιστεύω ότι την Πέμπτη θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου, για να έρθει και η πρώτη εντός έδρας νίκη.

Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά που δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και ευγνώμων που συνεργάζομαι μαζί τους, εύχομαι να βρεθεί σύντομα λύση, να κάνουν όλοι χαρούμενες γιορτές και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη μας για να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει.

Καλώ όλους τους φιλάθλους την Πέμπτη στο γήπεδο να μας βοηθήσουν όπως αυτοί ξέρουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365