Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στη θάλασσα στο Ηράκλειο της Κρήτης (ΦΩΤΟ)

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε προορισμό την Αίγυπτο

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη, καθώς μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στη θάλασσα στο Ηράκλειο πολύ κοντά στο Κακό Όρος.


Σύμφωνα με το ekriti, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι στο αεροσκάφος που έπεσε σε θαλάσσια περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη επέβαιναν δυο άτομα. Το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε προορισμό την Αίγυπτο.


Στο σημείο όπου έπεσε το αεροσκάφος, έσπευσαν αμέσως σκάφη του Λιμενικού και της 3ης ΕΜΑΚ.


Το ekriti ανέφερε ότι οι σωστικές δυνάμεις εντόπισαν τον έναν εκ των δυο επιβαινόντων και τον βοήθησαν να ανέβει σε σκάφος του Λιμενικού, ενώ αυτή την ώρα γίνονται έρευνες και για τον δεύτερο επιβάτη του αεροσκάφους. Στο σημείο βρίσκεται και αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365