Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Δήλωση - Ευχαριστήριο προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.Α. Γιώργου Συλλέκτη

Δήλωση - Ευχαριστήριο

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Αλμωπίας συνεχίζουν τις εκδηλώσεις ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Το απόγευμα της Κυριακής διοργανώθηκε με επιτυχία εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στην Κεντρική πλατεία της Αριδαίας, στην οποία συμμετείχαν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι: Ακρίτες, Άλμωπες, Αλησμόνητες Πατρίδες και Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας.


Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Γιώργος Συλλέκτης με σύντομη δήλωση του αναφέρει: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους της Αλμωπίας για την προσφορά τους στον πολιτισμό αλλά και για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας.  

Επίσης ευχαριστώ όλους τους εθελοντές μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους, όπως και τους πολίτες της Αλμωπίας που αγκαλιάζουν τις δράσεις μας.


Τέλος ευχαριστώ τους βουλευτές Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη και κ. Λάκη Βασιλειάδη, όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365