Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ι.Μ. Αρχαγγέλου Αλμωπίας: Μετά τις γιορτές θα συνεχιστούν οι έρευνες

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στην πρώτη φάση των ερευνών έχει βρεθεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο

Προσβάσιμη για τους πιστούς είναι εδώ και περίπου μία εβδομάδα η Ι.Μ. Αρχαγγέλου Αλμωπίας, με τις ακολουθίες των Χριστουγέννων να διεξάγονται κανονικά, ενώ στην Μονή δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 οι έρευνες για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που διατάραξε την Μονή θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από το "σκανάρισμα" του χώρου από ειδικά γεωλογικά μηχανήματα, τα οποία μπορούν σε βάθος πολλών μέτρων να εντοπίσουν μέταλλα, ή αλλά αντικείμενα και έτσι με βάση αυτά θα ξεκινήσουν ξανά οι έρευνες από το νέο έτος.


Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στην πρώτη φάση των ερευνών έχει βρεθεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο, αφού οι υπεύθυνοι δεν αποκαλύπτουν τίποτα, αλλά η διάρκεια τους, αλλά και η συνέχιση τους μετά της γιορτές δείχνει την σοβαρότητα της υπόθεσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365