Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Αλμωπία: Περίεργη υπόθεση σε Τ.Κ. - Βρέθηκε νεαρός άγνωστος άντρας γυμνός στην μέση του δρόμου

Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι από την περιοχή
Μία πολύ περίεργη υπόθεση έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, η αστυνομία βρήκε στην μέση του δρόμου γυμνό έναν νεαρό άντρα, αγνώστου ταυτότητας και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και από εκεί με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα.

Ο νεαρός άντρας είναι σχετικά καλά στην υγεία του σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει σε κανέναν και κανείς δεν γνωρίζει ούτε την ταυτότητα του, ούτε πως βρέθηκε γυμνός στην μέση του δρόμου. Δείχνει να είναι σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο νεαρός αυτός άντρας από το βράδυ του Σαββάτου γυρνούσε ντυμένος, με έναν σάκο, φορώντας παντόφλες θαλάσσης και χωρίς κάλτσες στην πόλη της Αριδαίας. 

Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι από την περιοχή.

2 σχόλια:

  1. Αν είναι ένας μελαχρινός με έναν πράσινο σάκο πριν από 4-5 μέρες έβγαινε περπατώντας από την Ορμα και αργά το βράδυ τον είδα έξω από την όαση με κατεύθυνση προς πιπεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν μια βδομαδα γυρνουσε ξυποκιτος στην βροχη στην πλατεια των σαρακηνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365