Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή προέδρου Τ.Κ. Άρνισσας Παπαγιαννίδη Νικόλαου

Ευχαριστήρια επιστολή
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας καθώς και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη ΠΕ Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή διότι, με τον καίριο καθαρισμό της κοίτης των ποταμών, στους οικισμούς της Άρνισσας και των Ξανιθογείων απετράπησαν σοβαρές ζημιές και καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των βροχοπτώσεων της 30/11/2022 και 1/12/2022 σε σχέση με άλλες χρονιές που οι βροχοπτώσεις δημιουργούσαν πλημμύρες καταστροφές και πολλά προβλήματα.


Επιπλέον θα ήθελα να ευχηθώ, καλές γιορτές με υγεία και ευημερία σε όλους τους κατοίκους της ΤΚ Άρνισσας.


Παπαγιαννίδης Νικόλαος

Πρόεδρος Τ.Κ. Αρνισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365