Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Εκδρομή στην Βουλγαρία οι Λαρισινοί

Ήρθαν να διδάξουν οπαδιλίκι σε μια περιοχή που φυλάει θερμοπύλες

Ήρθαν τα άγρια από την Ελλάδα να διώξουν τα ήμερα χτες στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας, αλλιώς δεν εξηγείται η άθλια συμπεριφορά των Λαρισαίων οπαδών της ΑΕΛ.

Ήρθαν να διδάξουν οπαδιλίκι σε μια περιοχή που φυλάει θερμοπύλες, ήρθαν να βγάλουν από τα ρούχα τους ένα ήσυχο και φιλόξενο φίλαθλο κοινό, που τους υποδέχθηκε ήρεμα και χωρίς κανένα ψεγάδι, χωρίς να ακουστεί τίποτα εναντίον τους, ήρθαν στην Βουλγαρία οι Έλληνες από τον κάμπο να διδάξουν πολιτισμό, αυτοί που όταν μιλάνε μεταξύ τους χρειάζεσαι μεταφραστή για να καταλάβεις τι λένε.

Προφανώς θα τους είπαν ότι ήρθαν στην Βουλγαρία να αγωνιστούν σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, για αυτό και είχαν αυτή την έπαρση βρίζοντας τους πάντες και τα πάντα.

Ήρθαν οι πρωτευουσιάνοι να κάνουν ψευτομαγκιές σε ηλικιωμένους ανθρώπους και μικρά παιδιά, η αστυνομία τους κράτησε υπό έλεγχο, σε διαφορετική περίπτωση ουδείς γνωρίζει τι θα γινόταν.

Όλα αυτά βέβαια σε μια ήσυχη έδρα, βρήκαν και έκαναν τις όποιες μαγκιές τους γιατί σε παιχνίδια με τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου κρύβονται και τρέχουν να κρυφτούν.

Μετά τα όσα έκαναν υβρίζοντας με αντεθνικά συνθήματα έγραψαν μια μαύρη σελίδα στην ιστορία τους και αν κάποιοι είχαν σε εκτίμηση την ΑΕΛ από χθες την έχουν διαγράψει, αν είμαστε Βούλγαροι ή όχι θα το ξέρουν όταν θα μάθουν να συμπεριφέρονται σαν κανονικοί φίλαθλοι και όχι σαν τον χθεσινό οχετό ύβρεων που εκστόμιζαν σε όλο το παιχνίδι.

Στο γήπεδο Αριδαίας όσες ομάδες έρχονται, οι φίλαθλοι τους κάθονται μαζί με αυτούς του Αλμωπού στην ίδια κερκίδα, ποτέ δεν έγινε το παραμικρό, ήταν η πρώτη φορά που οι Έλληνες από την Λάρισα μας δίδαξαν σε ένα ξένο κράτος στην Βουλγαρία που φιλοξενήθηκαν χτες, πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι στα γήπεδα.

Φυσικά συνένοχοι στην συμπεριφορά αυτή και οι δημοσιογράφοι-αθλητικογράφοι από την Λάρισα, που στα ρεπορταζ τους δεν καταδίκασαν τα αντεθνικά συνθήματα, όπως και η διοίκηση μιας τόσο ιστορικής ομάδας, που οφείλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη για όλα όσα έγιναν χτες στην Αριδαία.

Υ.Γ Να σημειωθεί ότι στο ρόστερ των Λαρισαίων ανήκει και ένας Εδεσσαίος παίκτης, αυτός πως ένιωσε άραγε όταν άκουσε να αποκαλούν Βουλγαρία μια πόλη 20 χλμ μακριά από την δική του.

3 σχόλια:

  1. Απλα να ενημερωσουμε και το κοινο οτι ειναι λαθος η παρατηρηση σας στο οτι με τους μεγαλους τρεχουν να κρυφτουν γιατι και η Λαρισα ειναι η μεγαλυτερη επαρχιακη ομαδα της Ελλαδας και μαλιστα εχουν γεμισει σταδια ολοκληρα σαν οπαδοι. Το να βαζετε στο ιδιο καζανι τους οργανωμενους με τους απλους φιλαθλους της Λαρισας ειναι τουλαχιστον τραγικο η δεν εχετε βρεθει σε αλλο γηπεδο εκτος του Αλμωπου.

    Απο εναν φιλαθλο του Αλμωπου Αριδαιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι απλοί φίλαθλοι της Λάρισας που ήταν στα επίσημα έβριζαν κι αυτοί και αν είσαστε φίλαθλος του Αλμωπού σας έπιασε η στεναχώρια για αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας, κανένας δεν διαφωνεί ότι εκαναν εκδρομες οι Λαρισαίοι αλλά χτες το παράκαναν και κάνετε τον συνήγορο τους δεν χρειάζεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω ότι εσείς στην Αριδαια μετα το 0-1 ....αγιάσατε ειδικά ο παγκος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365