Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Άδικη ήττα του Αλμωπού στη Βέροια με πέναλτι - Δείτε την βαθμολογία

    Ρεπορτάζ στη Βέροια για το Aridaia365 ο Αντώνης Καρατζίδης

Ηττημένος από την πρωτεύουσα της Ημαθίας έφυγε ο Αλμωπός Αριδαίας, αφού έχασε με σκορ 1-0 από την Βέροια για την 5η αγωνιστική της SuperLeague 2 Betsson.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους κυανόλευκους του Αλμωπού να έχουν την κατοχή της μπάλας, κλείνοντας στο μισό γήπεδο την Βέροια και απειλώντας με ωραία σουτ του Γιουκούδη και Πέττα στο 8' και το 10' αντίστοιχα, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.


Η πρώτη αξιόλογη φάση για την Βασίλισσα του Βορρά ήρθε στο 33', εκεί όπου ο Στίκας με ωραία ανάποδη κεφαλιά απείλησε την εστία του Ντόκιτς, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ το δυνατό σουτ του Φασίδη στο 36' μετά την προσωπική του εκτέλεση φάουλ, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Σέρβος τερματοφύλακας του Αλμωπού κρατώντας το 0-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.


Στην επανάληψη η Βέροια ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 65' με ωραίο σουτ του Μπούζα έξω από την μεγάλη περιοχη το οποίο απέκρουσε ο Ντόκιτς και στο 67' με το σουτ του Μπλέτσα να καταλήγει άουτ.


Στο 85' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή του Μπουκουβάλα από τον Τσιμπούκα, ο Ορφανίδης ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έγραψε το 1-0 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλμωπός διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι στο 92' εκεί όπου ο Τσιπούρας ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπαδόπουλο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει την εσχάτη των πινών.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Στρατούδης (Έβρου), με βοηθούς τους Σακάλογλου (Καβάλας) και Καραγιάννη (Θράκης).


Οι συνθέσεις:


ΝΠΣ Βέροια (Ανυφαντάκης Κων/νος): Παπαδόπουλος, Μούχαλης (Μπλέτσας 60'), Παπαχρήστος (Κατσούκης 75'), Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (Ντουμάνης 60), Ορφανίδης (Μασούρας 85'), Φασίδης, Μπελεβώνης (Ιωάννου 60'), Μπουκουβάλας.


Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης Γιώργος): Dokic, Τσιμπούκας (Σουλιώτης 86'), Γιουκούδης (Πέλκας 75'), Πέττας, Έππας (Τσιπούρας 89'), Κέρθι (Ασλαμπάλογλου 75'), Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς (Γιαλαμούδης 85'), Παπαδόπουλος, Μανωλάκης.


Βαθμολογία:



1 σχόλιο:

  1. Ένα λάθος μαρκάρισμα που σε εκείνο το σημείο δεν χρειαζόταν το φάουλ, όμως τα γκολ μπαίνουν κι από λάθη,ο Αλμωπος στάθηκε πολύ καλά μπράβο στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365