Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Στην Ι.Μ. Αρχαγγέλου ο Κυριάκος Βελόπουλος - Ζήτησε νομιμότητα και προστασία του Ιερού Χώρου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Αλμωπίας και είδε από κοντά τις ανασκαφές που έχουν γίνει για την πολύ σοβαρή υπόθεση αρχαιοκαπήλιας, για την οποία έγκυρα σας έχει ενημερώσει από την αρχή το Aridaia365.


Ο Κυριάκος Βελόπουλος συνομίλησε με τους μοναχούς και επισκέφθηκε όλους τους χώρους της μονής. Θυμίζουμε τις προηγούμενες μέρες από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων έκανε καταγγελίες για τις αστυνομικές έρευνες που γίνονται. Σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε νομιμόητα, την προστασία της μονής και την αποκατάσταση των ζημιών που θα προκληθούν από τις έρευνες.


Δείτε τις φωτογραφίες του voicenews.gr:
















Πηγή φωτογραφιών voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365