Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ξέσπασε η συντοπίτισσα μας χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά – “Με κανιβάλισαν λες και ήταν πιόνι μου”

Ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο
Έσπασε τη σιωπή της η συντοπίτισσα μας από τον Άγρα Έδεσσας χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά. «Με στοχοποίησαν λες και ήταν πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα», είπε.


Παράλληλα, η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο, χαρακτηρίζοντας «επικοινωνιακό κανιβαλισμό» όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.


Στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, η Μαρία Καρρά είπε, μιλώντας στη Real News, πως «ο Γιώργος είχε μία περιουσία, που στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτά που δημοσιεύονται. Γράφονται πράγματα που δεν υπάρχουν…».


«Στοχοποιήθηκα από την αρχή. Με μεγάλα γράμματα έγραφαν»: Η χήρα που τα ήξερε όλα. Λες και ο Γιώργος ήταν ένα πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα.


Ο επικοινωνιακός κανιβαλισμός ξεπέρασε κάθε όριο. Η δεοντολογία χάθηκε, ακόμα και για το νεκρό, που δεν μπορεί να μιλήσει», ανέφερε, αρχικά σε συνέντευξή της στη Real News η Μαρία Καρρά και συνέχισε:


«Υπάρχει το “φερόμενος”. Αλλά ακόμα και ο “φερόμενος”, που ερευνάται, έγινε εγκληματίας, σχεδόν εκβιαστής. Ο Γιώργος Τράγκας εκβιαστής; Ποτέ δεν ήταν! Ούτε ποτέ κουβάλησε σακούλες με χρήματα.


Μετά το θάνατό του έχει “σκοτωθεί”, έχει “τσαλακωθεί” η όλη του πορεία. Κι αυτό εμένα μου δημιουργεί ερωτήματα».


Σχετικά με το γιατί δεν μίλησε, νωρίτερα, δημόσια για όσα την κατηγορούν, η Μαρία Καρρά απάντησε: «Η δική μου σιωπή παρερμηνεύτηκε. Εγώ επέλεξα να πάω θεσμικά. Με υπόμνημά μου απάντησα σε όλα».


Παράλληλα, η χήρα του Γιώργου Τράγκα ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο.


«Μέσα σε όλα αυτά, ξαφνικά έχω και μια απόπειρα κατά της ζωής μου. Υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής μου. Πρέπει να αναζητηθεί ποιος και γιατί, 4 μήνες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα και με όλα αυτά που συνέβαιναν, θα ήθελε εγώ να πάθω ατύχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365