Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Δύο νέες προσλήψεις - Δείτε τα ονόματα

Δείτε τα ονόματα
Δείτε τα ονόματα:




ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΣΟΧ3/2022:






6 σχόλια:

  1. Όσους και να βάλεις Χρηστάκη ούτε συνδιασμο δεν πρόκειται να κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί νομίζεις αυτοί που βάζει θα τον ψηφίσουν? Ολλοι τους βρίζουν πίσω από την πλάτη τους... Απλά σκέφτονται ας μπούμε ένα τελευταίο 2μηνο και μετά κανονίζουμε με τον επομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβεις σαν δημοτες τι άτομα έχουμε στην περιοχή. Να βολεψουμε τον εαυτουλη μας και την επομενη γλυφουμε τον επόμενο για ένα δίμηνο. Οπότε μη γκρινιάζετε για τους δημάρχους, τέτοιοι που είστε καλά σας κάνουν.

      Διαγραφή
  3. Δεν φταίει ο κοσμάκης... Με τόση ακρίβεια προσπαθεί με κάθε τροπο να βγάλει χρήματα, αυτοί που φταίνε είναι οι πολιτικοί που εκβιάζουν, ταζουν και γενηκα με κάθε τρόπο νομίζουν ότι θα ψιφιστουν για να κρατήσουν την οικονομική καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα βρήκαν εκτός από τα 2μηνα τρόπο να βάζουν και άλλους δικούς τους... Με μπλοκάκι.. Μέχρι και σεκιουριτι βάλανε.. Εκτος από υδραυλικό κ ηλεκτρολόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365