Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Το κοινό εορταστικό ωράριο καταστημάτων σε Αριδαία, Έδεσσα και Σκύδρα

Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση των Εμπορικών Συλλόγων Αριδαίας, Έδεσσας και Σκύδρας για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων:


Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αποφασίσαμε να συμπλεύσουμε σε κάθε ενέργεια που θα γίνεται από εδώ και πέρα.

Δυναμώσαμε την φωνή μας προκειμένου να ακουστούμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Η πρώτη δράση των τριών Εμπορικών Συλλόγων του Νομού μας με γνώμονα το συμφέρον της αγοράς μας και του καταναλωτή να προχωρήσουμε σε Κοινό Εορταστικό Ωράριο.


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΕΜΠ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ

ΕΜΠ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΝΗΣ

ΕΜΠ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365