Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Αψάλου

Ευχαριστήριο

Οι Μαθήτριες και οι Μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τον κ. ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗ ΑΒΡΑΑΜ, Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Αψάλου, ο οποίος στέκεται πάντα ακούραστος αρωγός μας, και που με τη συμβολή, την προσπάθεια και τις ενέργειες του έφτασαν στο Σχολείο μας 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προσφορά της εταιρείας «ΤΙΤΑΝ Α.Ε.» για τις ανάγκες του Σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365