Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Δείτε τα αποτελέσματα της απογραφής στην Π.Ε. Πέλλας

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία για την Π.Ε. Πέλλας
Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα της απογραφής του 2021 που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ, ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στα 9.716.889 άτομα.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία για την Π.Ε. Πέλλας:




2 σχόλια:

  1. Μήπως έγινε κάποιο λάθος;
    Τον Ιούλιο που δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα, ο Δήμος της Σκύδρας είχε 18.100 και σήμερα 20030.
    Ο αριθμός 4587 για την Μενηιδα ήταν στην προηγούμενη απογραφή (2011).
    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πίνακας είναι από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και δημοσιεύτηκε χθες Παρασκευή 30/12... Επίσης στην Μενηίδα στην απογραφή του 2011 ήταν 4.575 κάτοικοι...Τον Ιούλιο ήταν τα προσωρινά αποτελέσματα, τα χθεσινά είναι τα οριστικά!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365