Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

«Κιβωτός του Κόσμου» - Πατέρας Αντώνιος: «Ποτέ δεν έμενα μόνος με τα παιδιά»

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με άτομα που έχουν μιλήσει μαζί του, θέλει να καταθέσει στην Εισαγγελία

Επιμένει ο πατέρας Αντώνιος, πως ουδέποτε είχε βρεθεί μόνος με παιδιά, στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Σύμφωνα με τον Alpha, σταθερός στις θέσεις του, αλλά και σε όσα υποστηρίζει παραμένει ο πάτερ Αντώνιος, σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, μετέφερε ο εκδότης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, την Τετάρτη 28/12.


Ο ίδιος μίλησε με αφορμή την κλήση της Εισαγγελίας στον πάτερ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου, στην οποία ωστόσο δεν θα παραστεί εκείνος αλλά οι δικηγόροι του, προκειμένου να πάρουν την δικογραφία και να λάβουν προθεσμία.


Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με άτομα που έχουν μιλήσει μαζί του, θέλει να καταθέσει στην Εισαγγελία τη θέση του στις καταγγελίες περί ασέλγειας, προκειμένου, όπως τονίζει, να «λυτρωθεί».


Όπως μεταφέρουν επίσης υποστηρίζει πως οι χρονικές στιγμές που επικαλούνται τα δύο παιδιά για ασέλγεια εις βάρος τους, δεν ταιριάζουν με τις περιόδους επίσκεψής του στις δομές που φιλοξενούνταν αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365