Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Επισκέψεις ΔΕΕΠ Ν. Πέλλας παρουσία της προέδρους την ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Πέγιου Σάνια (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Πέγιου Σάνιας

Δείτε την ανάρτηση της Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Πέγιου Σάνιας:

Σε συνέχεια των επισκέψεων σε φορείς του νομού μας, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Πέλλας είχε σειρά επισκέψεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας Ουραηλίδης Θεοδόσης, η Γραμματέας της ΔΕΕΠ Πέλλας Χατζηαργυρίου Μαρία, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Χατζηλιάδης Μάκης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Πέγιου Σάνια, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Μπατσίρης Κώστας, ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτισμού της ΔΕΕΠ Πέλλας Κούκος Γρηγόρης και ο Υπεύθυνος Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΔΕΕΠ Πέλλας Λαγούδης Δημήτρης.

Η αρχή έγινε με επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας όπου και ακολούθησε συζήτηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Περδικάτση Πέτρο για θέματα αστυνομικού αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας όπου είχε σειρά συναντήσεων με τον Διοικητή κ. Δόντσο Χρήστο και την Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Σάγγα Ανδρονίκη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου ενώ επίσης έγινε αναφορά στην πορεία του Νοσοκομείου κατά την διάρκεια της Πανδημίας.

Έγινε ανταλλαγή ευχών εν όψει του ερχομού του νέου έτους ενώ επίσης εκφράστηκαν οι ευχαριστίες από μεριάς του κλιμακίου για το έργο που επιτελείται από την Αστυνομία και από το προσωπικό των Νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365