Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Αποχώρησε από τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας η Μαρία Κουπαράνη (ΦΩΤΟ)

Αποχώρησε από τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας η Μαρία Κουπαράνη
Μια από τις πλέον ηχηρές αποχωρήσεις από τον χώρο της διαιτησίας στην ΕΠΣ Πέλλας αποτελεί αυτή της Μαρίας Κουπαράνη.

Η γνωστή διαιτητίνα που διακρίθηκε κυρίως σαν βοηθός διαιτητή, κρέμασε το σημαιάκι της και για λόγους ανωτέρας βίας, δεν κατοικεί πλέον στον Ν. Πέλλας.

Η καταγόμενη από τους Γαλατάδες διαιτητίνα, τίμησε και με το παραπάνω την διαιτησία του Νομού, συμμετέχοντας σε σημαντικά παιχνίδια, σε μεγάλα ντέρμπι, χωρίς ποτέ να δώσει το δικαίωμα της αμφισβήτησης και δικαίωσε στον υπέρτατο βαθμό, όσους πίστεψαν στο πρόσωπό της, στις ικανότητες της και στην αξία της.

Πέτυχε πολλά σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, δεν φοβήθηκε πουθενά και σε καμία έδρα από τις λεγόμενες σκληρές, έχοντας στο παλμαρέ της μεγάλες εμφανίσεις και δίκαιες αποφάσεις.

Πάντοτε σοβαρή και αφοσιωμένη στο έργο της, ποτέ δεν προκάλεσε, ποτέ δεν αντέδρασε, ποτέ δεν υπέκυψε και έτυχε της απόλυτης εμπιστοσύνης παραγόντων, προπονητών, παικτών και φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα, όπου διέπρεψε με την παρουσία της, ενώ χρίστηκε και διεθνής τιμώντας τα ελληνικά χρώματα με το σήμα της FIFA.

Η αποχώρηση της σίγουρα ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για την διαιτησία της Πέλλας, ο χρόνος θα δείξει αν κάποια στιγμή έρθουν βολικά τα πράγματα και επανέλθει, για να την ξαναδούμε στην πλάγια γραμμή των γηπέδων με το σημαιάκι της.

Σίγουρα ήταν μια δύσκολη απόφαση η αποχώρηση της, αλλά ως γνωστόν όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ο κανόνας δεν γινόταν να αποτελέσει εξαίρεση για την Μαρία που με την παρουσία της ομόρφυνε τα γήπεδα της Πέλλας και το κυριότερο είναι ότι αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά, όπως αρμόζει στην ισχυρή προσωπικότητα της.

Ένα γοητευτικό κορίτσι που θα παραμένει στη συνείδησή μας, μια εξαίρετη βοηθός διαιτητή, μια λαμπερή παρουσία, μια γυναίκα με μαχητικό πνεύμα, με ήθος, η οποία ότι πέτυχε το έκανε πολεμώντας ηρωικά με την αξία της, μόνη της και χωρίς πλάγια μέσα.

Στήριγμα της σε όλα όσα πέτυχε η οικογένειά της και τα δικά της αγαπημένα πρόσωπα!


Δείτε παρακάτω την διαδρομή και τις διακρίσεις της:

Ονομάστηκε διαιτητής το 2010 και ξεκίνησε στην Δ´ Εθνική το 2011, ενώ πήρε προαγωγή στους πίνακες της Γ’ Εθνικής το 2013, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2016.

Μάλιστα από το 2015 ξεκίνησε να δίνει το παρόν σε διεθνή παιχνίδια και διεθνή τουρνουά έως το 2017, ενώ νωρίτερα το 2016 πήρε το σήμα της FIFA.

Παρέμεινε στους πίνακες της Α’ Εθνικής Γυναικών μέχρι την σεζον 2021  - 2022, 

καθώς η ατυχία χτύπησε την πόρτα της και λόγω τραυματισμών, αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Αναδείχθηκε 2η  καλύτερη βοηθός την σεζόν 2015 - 2016 καθώς επίσης και 1η καλύτερη για 3 συνεχόμενες σεζόν  2016 - 2017 , 2017 - 2018  και 2019 - 2020, ενώ έδωσε το παρόν σε 2 τελικούς κυπέλλου Ελλάδας του γυναικείου πρωταθλήματος.







5 σχόλια:

  1. Θα μας λείψει η προσφορά της στη σωστή διεύθυνση των παιχνιδιών και στην ομορφιά των γηπέδων με την ωραία παρουσία της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδερφος διαιτητης19 Δεκεμβρίου 2022 στις 6:04 μ.μ.

    Για σου Μαρία να περνάς καλά με την οικογένειά σου στην Θασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΟΠΤΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΗΝ ΠΕΛΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΌΓΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μπινο σταμάτησαν να παίζουν και οι Κατεριαδης,Ταγκαλιδης,Γιάγκος,Δεμερτζής Χ,Δεμερτζής Ν, Καρατζάς, Σταμανικη,Βαμβακας,Μαυρίδης,Κουκούλης κ.α.κανε κάποιο αφιέρωμα και σε αυτούς , γιατί κι αυτοί πρόσφεραν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά για όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο της Πέλλας.
    Ακριβοδίκαιη και σοβαρή κοπέλα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365