Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕΛ για τα συνθήματα που ακούστηκαν στην Αριδαία: «Μεμονωμένο περιστατικό»

Διαβάστε την ανακοίνωση
Η θέση της ΑΕΛ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ενοχλημένη από τη διάσταση που πήρε το θέμα με τα αντεθνικά συνθήματα στο γήπεδο της Αριδαίας εμφανίστηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ και ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Δεν χρειαζόταν καν επίσημη τοποθέτησή μας, για να καταγραφεί η αυτονόητη καταδίκη κάθε πιθανής παρεκτροπής των φιλάθλων μας, ειδικότερα όταν αγγίζονται ευαίσθητα εθνικά θέματα. Εξάλλου, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, που παρενέβη ακαριαία για να σβήσει η φωτιά εν τη γενέσει της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε και σε οποιονδήποτε, για δικούς του ενδεχομένως λόγους, να προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος της ομάδας και των φιλάθλων μας, προβάλλοντας ως γενικευμένη συμπεριφορά ένα στιγμιαίο και μεμονωμένο περιστατικό.

Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει αποδείξει επί δεκαετίες ποιος είναι, όπως κι εμείς θα αποδείξουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συμβεί στο μέλλον οτιδήποτε μπορεί να εκθέσει τον ιστορικό σύλλογό μας».

9 σχόλια:

  1. Ας πει κάποιος στην διοίκηση της ΑΕΛ καλά θα να σειμαζεψει τους ανεγκεφαλους εκείνους καφρους και δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα εναντίον της ΑΕΛ,οι φίλαθλοι του Αλμωπου ήταν υπόδειγμα ψυχραιμίας γιατί αλλοιως θα γινόταν ο κακώς χαμός εάν αντιδρούσαν διαφορετικά, τά επεισόδια τα ξεκίνησαν οι καφροι με τις άσχημες λεκτικές επιθέσεις όχι μόνο αντιεθνικες αλλά και υβριστικά συνθήματα εναντίον οικογενειών μας λοιπόν μην μας λέτε για σκοπιμότητες κύριοι της ΑΕΛ προστατέψτε την ομάδα σας από τους ανεγκεφαλους εκείνους καφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο ηλίθιος, πεθαίνει.
    Κανένα ίχνος μεταμέλειας, παρά μόνο δικαιολογίες για τα πρεζάκια - οπαδούς της ομάδας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμιά ανακοίνωση για τον Γιαλαμουδη πώς είναι το πόδι του ξέρει κάποιος, αυτό ας το δεί αυτός από την ΑΕΛ στον τραυματισμό παίκτη του Αλμωπου από το κλάδεμα παίκτη της ΑΕΛ όπου δεν πήρε κάρτα??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αστυνομία θα μπορούσε να είναι πιο δραστική στο ημίχρονο. Τους κοιτούσαμε όλοι απαθείς. Και ο ρέφερι διακοπή αγώνα! Αυτό δεν λέει ο κανονισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή προφανώς θα σας διαφεύγει,Πρόεδρος της ΠΑΕ Λαρισας είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης,ισχυρότατος οικονομικός παράγοντας του κάμπου με κρατικό χρήμα,ελέω κουμπαριας με την οικογένειά Μητσοτάκη.Τι δεν καταλαβαίνετε;γιατί άραγε η διοίκηση του Αλμωπου κράτησε πολύ χαμηλά το τόσο σοβαρό θέμα;μήπως είδατε καμία ανακοίνωση,καταγγελία...;δυστυχως πάντα θα είμαστε οι δούλοι και τα κοροιδα των ισχυρών "Ελλήνων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή λισταρχος Νταβέλης θες να πεις μήν εκπλαγουμε αν κάποια μέρα βγεί το όνομα του στα μανταλάκια κάποιας εφημερίδας,το λέω γιατί όσοι είναι κοντά σέ κυβερνητικά στελέχη όλο καί κάπου μπωρει να εμπλέκονται, τώρα τί θέλεις φίλε να μας πεις ότι αυτό φοβήθηκε η διοίκηση του Αλμωπου, λίγοι σοβαρότητα δεν βλάπτει παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην δράση υπήρξε αντίδραση. Ηθελημένα αποσιωπάτε ότι οι οπαδοί της ΑΕΛ προκλήθηκαν από τα καλόπαιδα ΠΑΟΚτσακια της περιοχής με ρίψεις αντικειμένων και ύβρεις σε νεκρούς. Η αντίδραση ήταν προς αυτούς και όχι προς την Αριδαία. Στην τελική ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με το χωριό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μάπα πάλι ο ίδιος ηλίθιος άντε από εκεί ρε το ίδιο παραμύθι εσύ που είδες τους παοκτσιδες με φιλάθλους του Αλμωπου ήταν οι κερκίδες εμείς που είμασταν μήπως είσαι της ΑΕΛ ή είσαι ακόμα σουρομενος, πότε προκάλεσαν αυτούς τους καφρους και έβριζαν μανάδες σπίτια καί έλεγαν Βούλγαρους όλους εμάς, μήν δικαιολογης τους καφρους κανένας δεν τους προκάλεσε είναι αυτό που είπε ο Κούγιας εκεί για τους φιλάθλους της ΑΕΛ μαστουρια.

      Διαγραφή
  8. Μου αρέσει ο τίτλος μεμονωμένο γεγονός μία φτηνή δικαιολογία των ανθρώπων της ΑΕΛ τί φοβούνται να μήν τους τημωρισουν,αμπα δεν νομίζω αφού έχουν πλάτες τον Νταβέλη που έγραψε κάποιος κολλητός Κούλη λέει???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365