Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Αρχάγγελος Αλμωπίας ΦΩΤΟ: Συνεχίζονται οι έρευνες στο μοναστήρι με αυστηρά μέτρα

Δείτε τις φωτο του Aridaia365
Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα οι έρευνες στην Ι.Μ. Αρχαγγέλου Αλμωπίας, για τυχόν ευρήματα που αφορούν υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Στο μοναστήρι δεν μπορεί να μπει κανείς, με άντρες της Αστυνομίας να μην επιτρέπουν την είσοδο, ενώ υπάρχει μεγάλη μυστικοπάθεια και τίποτα βγαίνει προς τα έξω.

Στο σημείο υπάρχουν άντρες της ΟΠΚΕ Πέλλας, της ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και του τμήματος αρχαιοκαπηλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 μέχρι το πρωί της Δευτέρας δεν είχε βρεθεί κάτι ύποπτο, αλλά οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν σε συγκεκριμένους χώρους του μοναστηρίου, που υπάρχουν πληροφορίες για κριμένα αντικείμενα αξίας, ακόμα και μέσα σε τοίχους.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πως οι έρευνες δεν αφορούν λίρες και δεν εμπλέκεται κανένας ιδιώτης, αλλά αφορούν ξεκάθαρα πολύ σοβαρό θέμα αρχαιοκαπηλίας. 

Δείτε τις φωτο του Aridaia365:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365