Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Λουτράκι Αλμωπίας: Και φέτος ο Πάτερ Σολομώντας ανέβηκε στο κλαρκ και βοήθησε στον στολισμό του χωριού (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό από τις σημερινές εργασίες
Ένας από τους πιο δραστήριους και αγαπητούς Ιερείς της Αλμωπίας, με πλούσιο κοινωνικό έργο, είναι ο Πάτερ Σολομώντας του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Λουτρακίου.


Και φέτος ο αγαπητός Πάτερ ανέβηκε στο κλαρκ και βοήθησε στον στολισμό του Ιερού Ναού, αλλά και της Πλατείας του Λουτρακίου. Μαζί του o Γιώργος Γιάννος και ο Βασίλης Πέιος, ο οποίος ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφίας. 


Αξίζει αν αναφέρουμε πως κάθε χρόνο ο στολισμός της πλατείας του Λουτρακίου είναι εντυπωσιακός και συμμετέχουν όλοι οι φορείς της Τ.Κ.


Δείτε την φωτό από τις σημερινές εργασίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365