Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα με... ντάλα ήλιο: Σε ποιες περιοχές θα φοράμε κοντομάνικό το Σαββατοκύριακο

Το σίγουρο είναι πως μέχρι την περίοδο των γιορτών ο υδράργυρος θα ανέβει κι άλλο

Πολλά έχουν ακουστεί για τον καιρό τα Χριστούγεννα με μετεωρολόγους να προχωρούν σε διαφορετικές προβλέψεις.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι την περίοδο των γιορτών ο υδράργυρος θα ανέβει κι άλλο, με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη να αναφέρει πως η θερμοκρασία στις 16 με 17 Δεκεμβρίου θα φτάσει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου.


Στη σημερινή του πρόγνωση ο μετεωρολόγος του Open, επανέλαβε πως τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως ο καιρός θα είναι καλός τα Χριστούγεννα. Χθες, ο κ. Μαρουσάκης είχε κάνει λόγο για... «Πασχούγεννα», ο καιρός δηλαδή θα θύμιζε περισσότερο Πάσχα παρά Χριστούγεννα.


Σχετικά με τον καιρό που θα κάνει τις επόμενες μέρες στη χώρα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης λέει πως αύριο θα περάσει μία διαταραχή, το οποίο θα επηρεάσει βόρεια, κεντρική και νότια χώρα.


Τις επόμενες ημέρες όμως και συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο, θερμές αέριες μάζες θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία, με το θερμόμετρο να δείχνει έως και 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Ειδικότερα, αυτές τις θερμοκρασίες θα τις δούμε στη Θεσσαλία, στη Βόρεια Κρήτη και στο εσωτερικό της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365