Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στα Νοσοκομεία της Έδεσσας και των Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα τις Νοσοκομειακές Μονάδες Έδεσσας και Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με τους διοικητές, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και με ασθενείς και συνοδούς.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Τις άγιες τούτες μέρες, η σκέψη μας πρέπει να είναι και με τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να απολαύσουν το ύψιστο αγαθό της υγείας. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη διαρκή ενίσχυση των μονάδων και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν. Από την αρχή της θητείας μου έδωσα έμφαση στα θέματα της υγείας και η συνεργασία που είχαμε με τις διοικήσεις των μονάδων αλλά και της 3ης ΥΠΕ ήταν εξαιρετική, ειδικά στις δύσκολες εποχές της πανδημίας, για να ξεπεραστούν τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν ή προέκυψαν.

Ευχαρίστησα το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν ώστε να ασκούν με αποτέλεσμα και ανθρωπιά το λειτούργημά τους. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους τους νοσηλευόμενους και ειδικά στους μικρούς μας φίλους, με ευχές γρήγορη ανάρρωση!»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365